Bemutatkozás

Vállalkozásom 2015 tavaszától indult. Gyermekeim mozgásigénye, a zsúrokon előforduló légvárakon játszó gyerekek felhőtlen öröme adta meg az ötletet, ezért kezdtem el foglalkozni légvárakkal. Saját tervezésű, nagyméretű népi játékokat, ügyességi fajátékokat és a kézzel hajtott fa körhintát készítettem, ezzel bővítve a repertoárt. Ezekkel a játékokkal szeretném a rendezvényeink arculatát színesíteni.

Ügyességi játékainkkal, népi játszótér kialakításával megjelenünk céges és települési szintű rendezvényeken, családi napokon, falunapokon, fesztiválokon, óvodákban, iskolákban – mindenütt, ahol gyerekeket, családokat kell szórakoztatni. Egyedi elképzeléseinek megvalósítását is vállalom (akadálypályák építése, versenyek lebonyolítását, játszóházak szervezése stb.)

Kiegészítő programjainkkal még teljesebb élményt szeretnék nyújtani. A játékokon, játszatáson kívül kézműves játszóházat, arcfestést, henna- és csillámos testfestést is rendelhet tőlünk.

A játékaimat folyamatosan megújítom, új ötletekkel bővítem, hogy megrendelőink igényeit évről-évre magas színvonalon, mérsékelt áron, mégis változatosan tudjam kielégíteni, a gyerekek legnagyobb örömére.

Bízom abban, hogy vállalkozásom kézenfekvő választ ad azoknak, akik a legjobbat szeretnék adni gyermeküknek, mert ugrálni jó.

Nagy László
Tulajdonos